03 Aug

Travel essentials – sugestiile The Beauty Tag

Plaja Myrtos - Grecia

The Beauty Tag is back cu un nou guest post.

Prinse într-o zi de vineri în Bucureştiul torid, ce discuţie putea fi mai potrivită la o întâlnire de lucru ca cea despre week-end, vacanţă şi plajă?

„Aaah, m-aş urca acum în maşină şi până în Kefalonia nu m-aş mai opri!” îi zic Ioanei.

„Eeee, eu m-aş opri mai întâi acasă să-mi iau cele trebuincioase. Nu pot să plec aşa…fără nimic” îmi răspunde ea.

Din punctul ăsta, cât credeţi că mi-a luat să o rog să scrie un guest post despre lista aia de trebuincioase? 

Esentiale-pentru-vacanta-la-mare

Lista de trebuincioase a The Beauty Tag pentru vacanţa la mare

Sunt copil al verii, născut în iunie, iubitoare de căldură, soare, tăvăleală în nisip și bălăceală în mare. Când eram mică, plângeam de fericire în momentul în care întrezăream sclipirile apei și tremuram de nerăbdare să ajung pe plajă, spre disperarea părinților care trăgeau la somn, după ore bune de condus.
Acum trag și eu la leneveală, tihnă și somn, însă predilecția pentru mare nu a dispărut. Așa că m-am bucurat că destinația imaginată pentru acest articol este una care implică peisaje marine, Santorini blue, nisip alb-auriu și băuturi răcoritoare. Așadar, iată produsele cosmetice esențiale mie pentru o escapadă la mare:

1. E imperios necesar, ca femeie, să ai la tine variante diferite de produse, mai ales când pleci din zona de confort a cuibului. Din acest motiv, setul Sea Kelp de la Scottish Fine Soaps este ideal: are la pachet gel de duș, cremă de mâini, unt de corp și săpun, în variantă travel-size, ca să nu ocupe spațiul esențial din bagaj. În plus, miroase a mare și uite ce drăguță e balenuța aia de pe cutie (care, by the way, poate fi folosită ca suport pentru pensule).
2. SPF-ul. Nu cred că mai există scuze pentru a nu folosi factor de protecție, cu precădere vara. Indiferent de formula pe care o aleg, am grijă ca factorul de protecție să fie cât mai ridicat și să reaplic regulat produsul. Paula’s Choice Resist Youth Extending Daily Mattifying Fluid mă ajută să împușc doi iepuri dintr-o lovitură și să rezolv și problema sebumului din zona T.
3. Un balsam de buze, bineînțeles cu factor de protecție. Am ales Kiehl’s SPF 15 cu ulei din semințe de bumbac și textură lichidă, ca să beneficiez nu doar de hidratare, ci și de puțin luciu.
4. Gama La Source de la Crabtree & Evelyn are ca sursă de inspirație marea, algele și sărurile minerale, deci body mist-ul răcoritor a fost o opțiune firească, mai ales că are și note de mosc. Îl pot pulveriza când doresc și nu mai e nevoie să iau și parfum după mine.
5. Șervețelele demachiante sunt un must, fie că trebuie să îndepărtezi rapid machiajul și impuritățile, fie că ai admirat prea mult frumusețea aia de înghețată la cornet și ți s-a prelins în palme. Eu apelez la Bioderma ABC Derm H2O.
6. Ultimul loc de pe lista a fost intens disputat și câștigat de uleiul de păr. Ador felul în care arată părul meu după o baie în mare, însă textura lasă de dorit. Așa că am considerat că merită să strecor și uleiul Moroccanoil, varianta Light, pentru protecție, hidratare și luciu.

Bineînțeles că toate produsele astea trebuie luate la purtător, așa că voi continua lista cu o geantă de plajă în care să le îndes, alături de încă ceva care să-mi facă șederea mai frumoasă: un hamac. Ce, nu știai cât bine poate face tenului un hamac? Să vezi cum te destinde și-ți luminează fața!

Hamac Amazonas Barbados Rainbow

Hamacul, strategic amplasat pe plajă, la care visează Ioana

Bun, acum că știu unde vreau să merg și am bagajul pregătit, nu mai rămâne decât să dau share la articolul ăsta, ca să-l vadă și jumătatea mea mai bună. Pentru că da, hamacul ăla e de 2 persoane!

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *