12 Aug

Suveniruri din Italia

14

Cum spuneam si aici, pentru mine, parte a bucuriei legate de o vacanta o reprezinta suvenirurile pentru cei dragi, iar Italia abunda de lucruri minunate de oferit in dar.

Ai la alegere delicatesele uneia dintre cele mai apreciate bucatarii ale lumii, printre care se numara omniprezentele paste, senzationalele branzeturi maturate si frumoasele sticlute cu ulei de masline, marea varietate de combinatii de condimente si feluritele borcanase cu sosuri, vinurile renumite, extraordinarul prosecco si deliciosul limoncello.

Sau poti opta pentru accesorii culinare cu  modele rustice care vor infrumuseta bucataria. Preferatul meu este dopul cu dozator pentru sticla de ulei cu un superb model ceramic pe care l-am primit de la mama.

dop

Accesoriile din piele lucrate manual si obiectele din sticla de Murano sunt alte idei inspirate, dar indiferent in ce colt din Italia ajungi, cu siguranta vei gasi ceva autentic pe gustul si pentru buzunarul tau.

Iar pentru ca m-am indragostit de clopoteii delicati din ceramica pictata manual pe care i-am gasit intr-un magazin cu obiecte decorative artizanale de pe promenada Varennei (Lacul Como), am vrut neaparat sa-i mentionez. Aici gasesti mai multe detalii.

Untitled-2

Nu ca ar mai trimite cineva vederi din vacanta, dar eu tot vi le recomand. Nici eu nu ma obosesc sa le trimit, dar imi place sa le ofer cu mesajul „Iti urez sa ajungi aici!”.

post-cardsIn zona veche din Menaggio am gasit poze vandute ca ilustrate.
ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *