22 Oct

Pretty little things – colectia de Craciun Dollflowers

dollflowers-5

Le-am cunoscut cand inca nu implinisera un anisor. Le-am vazut crescand frumos, delicate si cochete, fiecare cu povestea ei, fiecare cu stilul propriu.

Pline de dragalasenie, aducand bucurii si infrumusetand orice loc in care ajung, sunt mandria „mamicilor” Eli si Andreea care, cu drag si multa rabdare, le fac sa arate ca desprinse dintr-o poveste cu zane.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyMihnea Ratte Photography

 

Printese rock’n’roll sau schioare posh, ursitoare binevoitoare si frumoase tarancute, cititoare avide si regine ale shopping-ului, calatoare visatoare, party girl sau the girl next door sau…ce vrei tu! Spre deosebire de noi, ele pot fi chiar ORICINE.

Si, cum era de asteptat, s-au pregatit si pentru Craciun transformandu-se in zane si craiese ale zapezii, tobosari si craciunite, atat de adorabile ca era cat pe ce sa incep articolul cu „Dear Santa”.

dollflowers-2 dollflowers-1Mihnea Ratte Photography

Prin urmare, se iau diverse materiale precum lemn, lana si fetru, dantela, hartie, pene, pana si cristale Swarovski, 4 maini talentate, 2 minti frumoase si creative si se obtine reteta unei minunate colectii de Craciun. Si cum le-am laudat ca sunt creative, fetele de la Dollflowers s-au gandit la toate:

Vrei un cadou minunat de pus sub brad? Pai, ai de unde alege, iar daca vrei sa-ti personalizeze papusa, nicio problema, doar sa le spui din timp.

Ti-ai dori sa impodobesti pomul „altfel”? Din nou, ai de unde alege! Eu deja imi imaginez cat de grozav vor arata papuselele astea in bradul meu. De ar veni Craciunul mai repede!

dollflowers-4 Mihnea Ratte Photography

Sau poate ai dori un element de decor pentru masa de Craciun… Tadaaa!!

Decoratiune-Anastasia
Mihnea Ratte Photography

Pentru mai multe detalii, povesti si comenzi acceseaza cu incredere www.dollflowers.ro.

 

Dear Santa,

...
dollflowers-3Mihnea Ratte Photography

 

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *