15 Sep

Porţia de răsfăţ la birou

portia-de-rasfat-la-birou

Revin azi pe blog cu subiectul meu „cel mai preferat” şi anume…hmmm, ai ghicit: porţia de răsfăţ! Doar că, după micul meu manifesto (pe care-l poţi citi aici), acum vreau să vorbesc (mă rog, să scriu) puţin despre cum să ai parte de el la birou.

Pentru că da, răsfățul poate (și trebuie) să fie încorporat printre task-urile zilnice. Care sunt suficient de solicitante, deci cu atât mai mult trebuie să avem grijă de noi şi starea noastră de bine.

Şi nu vorbesc despre răsfăț în general, ci vin și cu două recomandări concrete. Încep cu crema de mâini și te invit să iei o pauză de dat cu cremă, dar nu una de câteva secunde, în care să te comporţi cu mâinile de parcă bifezi un alt task de care vrei să scapi repede, ci una în care te laşi pe spate în scaun şi întinzi crema bine şi încet, printr-un masaj relaxant asupra palmelor şi degetelor. Nu uita să hidratezi şi zonele dintre degete! Nu-i așa că e plăcut? Încearcă să te deconectezi, continuă masajul, nu te grăbi și inspiră parfumul cremei, ca să beneficiezi și de o mini-sesiune de aromoterapie. Permite loțiunii să intre în piele și lasă ingredientele active să-și facă magia.

Dacă loțiunea de mâini e pe terminate (sau poate vrei să încerci ceva nou), îţi recomand să foloseşti oricare din cremele pentru mâini de la Scottish Fine Soaps, pentru texturile emoliente şi lejere, dar şi pentru ambalajul cu pompiţă, care este foarte practic la birou. Şi dacă tot vine toamna, încearcă loţiunea pentru mâini cu grapefruit şi ulei de argan: miroase fantastic și are o textură care îmbracă pielea în confort 🙂

Cea de-a doua recomandare este cana KATI de la Tea Forte. Cana asta e o mică minune pentru mine, căci poate fi folosită nu doar pentru a te delecta cu un ceai aromat şi delicios, dar şi ca suport pentru pixuri şi creioane sau chiar ca vază pentru florile pe care le vei primi sau pe care ţi le vei cumpăra singură, ca să înveseleşti biroul.

Eu am ales-o pe cea cu maci, dar găseşti multe alte variante colorate în shop, așa că alege-o pe cea care se potrivește cu decorul, care înveselește biroul sau care îți face inima să tresalte de bucurie. Sau toate la un loc!

Revenind la partea cu ceaiul, cana KATI e faină pentru că-ţi poţi prepara ceaiul foarte rapid în ea şi poţi opta pentru combinatiile de ceaiuri din cutiile Single Steeps – sunt pliculeţe pre-porţionate special pentru ea.

Happy pampering, ladies!

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *