03 Mar

Ladies, there’s a new chocolate in town!

 

valentino-2

I love my job! Cand un furnizor imi propune un nou produs trebuie sa ma asigur ca este potrivit pentru CadouriPentruEa.ro, prin urmare trebuie sa-l testez.

Intrebarea care se pune totusi este „de la a cata pralina in sus se numeste ca ai terminat cu degustarea (testarea produsului) si ai trecut la infulecare?”.

M-am tot gandit ca ar fi cazul sa ma opresc, dar la asa mare varietate de praline… Daca e vreuna care nu este buna? Doar este datoria mea sa, vorba aia, testez!

valentino-4Sursa foto: Valentino Chocolatier

Raportez, cu mare incantare si vreo 2 kg in plus, ca toate au fost bune. Ce bune? Delicioase!

Ar fi cazul sa va spun si despre ce anume povestesc cu atata entuziasm, nu? Despre o nou intrata marca de ciocolata in magazinul online CadouriPentruEa.ro: Valentino Chocolatier.

Fondata in 1978, Valentino Chocolatier este o afacere de familie care a ajuns in topul producatorilor de ciocolata belgiana, specializandu-se in prepararea pralinelor artizanale, cu o ciocolata produsa cu unt de cacao integral si fara conservanti.

Este o ciocolata cum numai belgienii stiu sa faca, bogata, cremoasa, cu numeroase tipuri de umpluturi savuroase si aspect imbietor. Love at first bite!

10687919_10152853676633704_4372400357613825147_oSursa foto: Valentino Chocolatier

Si pe deasupra mai vine si in cutii frumoase, perfecte pentru un cadou de 8 Martie (Paste, aniversare, onomastica…sau orice alta ocazie va mai vine in minte).

valentino

 

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

One thought on “Ladies, there’s a new chocolate in town!

  1. Citind articolul, chiar mă gândeam ce varietate mare au! Nici nu știam că unele combinații sunt posibile…în fine, nici nu mă gândisem la ele, dar îmi ploua în gură doar uitându-mă la prezentare :)) Nu-mi mai amintesc ce sortimente am mâncat, dar s-au dus repede ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *