09 Aug

Idei de cadouri pentru EA de Sfânta Maria

Idei-de-cadouri-pentru-Sfanta-Maria

Se apropie sărbătoarea Sfintei Maria și cum sigur aveți multe Mării în viața voastră, am gândit o serie de propuneri și idei de cadouri pentru onomastica ce va să vină. Ca să facem treaba mai ușoară, am împărțit Măriile pe categorii și am completat cu idei de cadouri vesele și delicioase. În plus, le găsești pe toate pe cadouripentruea.ro, așa că nu va mai fi nevoie să bâjbâi prin infinitatea internetului sau să te sufoci în aglomeraţia din mall-uri.

Maria bunica:

Maria-bunica sigur nu are nevoie de foarte multe lucruri și, cel mai probabil, îi este suficient doar să te vadă și să știe ce mai faci. Dar dacă tot treci pe la ea, ai putea să-i oferi o cremă tratament pentru mâini Somerset Meadow de la Crabtree & Evelyn, cu unt de shea și ulei din nuci de Macadamia, care tratează pielea deshidratată și crăpată și o învăluie într-o aromă proaspătă, de flori de primăvară, ierburi, coacăze și bergamotă. Ca să completezi atenția, am ales și o hârtie parfumată Summer Hill, tot de la Crabtree & Evelyn, cu aromă văratică de ierburi, flori sălbatice și fructe coapte, care parfumează discret sertarele și dulapurile.

Cadouri-pentru-bunica-de-Sf-Maria

Maria prietena:

Maria-prietena merită un cadou care să-i fie de folos în ultima lună de vară și care să o ajute să se relaxeze în concediu sau week-end, așa că alegerea ideală este combinația dintre hamacul Tahiti Bubblegum de la Amazonas, cu ale lui culori vesele și ceaiul bio Mint & Liquorice de la terre d’Oc – renumitul ceai verde din Paraguay, numit și Mate, care se servește cu gheață pentru beneficiile sale răcoritoare și energizante. E combinația ideală pentru vară, așa-i?

Cadouri-pentru-prietena-de-Sf-Maria

Maria mama:

Setul bio Honey Collection de la terre d’Oc conține trei tratamente cu miere organică din Provence pentru o stare de bine instantă: un gel de duș, un lapte de corp și un…pam-pam…balsam pentru masaj! Practic, setul te ajută să ai o sesiune de spa acasă și, din acest motiv, este în lista noastră de cadouri pentru mama de Sfânta Maria. Pentru că mama merită să se răsfețe și să se relaxeze. Iar la asta contribuie nu doar mirosul de miere și migdale dulci, ci și proprietățile hrănitoare și emoliente ale produselor.

Cadou-pentru-mama-de-Sf-Maria

Maria sora:

Pe Maria-sora merită să o răsfeți cu uleiul strălucitor Oriental Fig de la terre d’Oc, care poate fi folosit atât pe corp, cât și pe păr. Este un ulei uscat cu textură foarte fină, fabricat din ulei de cactus și ulei de susan, cu proprietăți regenerante, emoliente și particule strălucitoare care pun bronzul în evidență. Iar pentru serile călduroase de august, adaugă și un sampler de ice tea de la Tea Forte, care conține toate cele 5 arome delicioase ale colecției Tea-Over-Ice: ceai verde cu cu mango și piersică, ceai alb cu ghimbir și pară, ceai negru de Ceylon, ceai negru cu portocale roșii și ceai de zmeură. Mmmm, ceai de zmeurăăă!

Cadouri-pentru-sora-de-Sf-Maria

Maria colega:

Pentru Maria-colega-cea-mereu-săritoare îţi propunem un set cu iz marin și ambalaje în culori văratice: untul de corp Sea Kelp de la Scottish Fine Soaps, cu parfumul revigorant al brizei marine și formulă lejeră, dar hidratantă și crema tratament pentru mâini La Source de la Crabtree & Evelyn, îmbogățită cu unt de shea pentru hidratare puternică. Maria-colega va aprecia că i-ai adus marea la birou, pe cuvânt!

Cadou-pentru-colege-de-Sf-Maria

 

Acestea sunt doar câteva, poţi găsi mai multe idei în selecţia de cadouri special creată pentru onomastica Sf. Maria. Intră şi alege cadourile care să le răsfeţe pe cele dragi!

O zi plină de cadouri inspirate să aveţi, Măriilor!♥

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *