02 Sep

Hello Autumn

moodboard-septembrie

 

„Hello, Autumn” şi bine te-am găsit, cel puţin calendaristic! Încă stau în hamac şi lenevesc, dar trebuie să recunosc că jubilez puţin atunci când mă gândesc la dimineţile mai răcoroase ce vor veni, la eşarfele mari, moi şi pufoase, la serile cu ceai cald, multe seriale şi cuibăreală printre perne (accept, de asemenea, câini sau pisici). Aşa că, pornind de la sentimentul ăsta, am făcut un mic moodboard de septembrie, cu lucrurile care mi-au venit în minte pentru anotimpul de trecere de la vară la toamna adevărată.

Spuneam mai sus de seri cu ceai, sau, de ce nu – dimineţi, în cazul în care preferi să înlocuieşti cafeaua cu altceva. Ştii imaginile alea Pinteresty cu ceşti de ceai cald între palme? Mie îmi dau un sentiment de confort şi abia aştept să mă regăsesc în ipostaza asta. Şi-am ales cutia aceasta cu 20 de piramide cu ceai de la Tea Forte: Garden Harvest, cu arome de rubarbă şi piersică, mandarine şi rozmarin, smochine şi miere, scorţişoară şi salvie sau ghimbir şi măr copt. Plescăi de plăcere numai când mă gândesc!

Am zis să pun şi-o cană drăguţă lângă, pentru că o iubitoare de ceai nu are niciodată suficiente ceşti sau căni pentru ritualul său şi-am ales cana de ceai KATI Birch Forest pentru design, combinaţia de culori şi faptul că te ajută să prepari şi să savurezi ceaiul rapid.

O cremă bună de mâini e un must have indiferent de sezon, dar cu cu atât mai mult în anotimpurile de trecere, când temperaturile sunt nehotărâte, iar asta poate duce la deshidratare. Zic să mergem pe varianta sigură şi să alegem din start ceva hrănitor, cum e crema tratament pentru mâini Gardeners, de la Crabtree & Evelyn. Doar două motive pentru a o alege: conţine mult unt de shea şi are parfum de ierburi, trifoi, lavandă, salvie, rozmarin şi cimbru.

Dacă tot suntem la capitolul îngrijire mâini, zic să strecurăm şi două recomandări de oje, tot de la Crabtree & Evelyn, în culori potrivite sezonului, cum ar fi nuanţa Pomegranate, în culoarea sofisticată a vinului de Bordeaux şi Avocado, un verde-măsliniu cu irizaţii aurii. Dacă eşti adepta nuanţelor cuminţi, fă un gest nebunesc în septembrie şi încearcă una din nuanţele astea. S-ar putea să te îndrăgosteşti.

Am lăsat vestea bună la final de articol. După o vară plină de atenţie pentru siluetă, după ce ne-am etalat graţios trupul la plajă, a venit momentul dezlegării la ciocolată, mai ales că acum nu ni se mai topeşte imediat între degete. Aşa că moodboard-ul nu ar fi fost complet fără o cutie de ciocolată Valentino, aia cu 15 praline delicioase din ciocolată belgiană. Nu, nu zic că sunt delicioase de dragul articolului. M-am convins recent, în timp ce balotam câteva. Ce?! Suntem deja în septembrie!

Ultimul lucru din moodboard nu se vede, dar îl scriu aici: mult zâmbet şi voie bună! A veniiit toooooamnaaa!

 

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *