02 Feb

Cadouri colorate pentru zile innegurate

cadouri-colorate-pentru-zile-innegurate

 

Urasc zilele mohorate, cand Bucurestiul arata dezolant, nu am chef de nimic si am energie 0.

Vreau soare, culoare si…rasfaturi. Evident ca ma gandesc la cadouri de oferit (defect profesional, na!), pline de culoare si arome. Cadouri pe care sa le oferi pur si simplu pentru ca vrei sa faci o bucurie cuiva, fara nicio ocazie speciala. Doar pentru ca e luni si ploua…

Si uite asa, a mai aparut o lista, cea a cadourilor colorate pentru zile innegurate:

1. Carnetel cu post-it-uri simpatice foc. How cute and girly is that?? Am gasit ceva similar pe blogul TheBeautyTag si am „furat” ideea. Multam, Ioana!

2. Balsam de buze natural Pomegranate, de la Figs&Rouge, o minune de balm pentru buze cu aroma exotica a rodiei, intr-o cutie metalica cu aspect vintage, exemplul perfect de cadou care imbina placutul cu utilul. Love it!

3. Ceai alb bio cu flori de portocal, terre d’Oc – ce cadou mai potrivit pentru o iubitoare a ceaiului decat un ceai alb lejer imbogatit cu dulceata parfumata a florilor de portocal, care, pe deasupra, vine si intr-un recipient metalic atat de frumos?

4. Un asortiment de ciocolata delicioasa de la Maglio care, garantat, va aduce buna dispozitie atat de dorita in zilele mohorate. Hmmm, ma mai gandesc daca o ofer cadou sau o pastrez pentru mine (a se citi „o dau gata in 10 minute!!”).

5. Prea mare pentru papusele? No way! Mai ales cand vine vorba de papuselele Dollflowers, mici obiecte („dragalasenii”, cum le-ar zice I.) decorative hand-made, delicate si versatile, pline de imaginatie si cat se poate de customizabile.

6. Plicurile Mamisi sunt o alta idee de cadou hand-made draga mie. Foarte dragute si nepretentioase, intr-o varietate maricica si cu ceva posibilitati de customizare sunt perfecte pentru acel „cu nicio ocazie, m-am gandit ca ti-ar placea” kind of thing.

Tu ce ai pune pe lista?

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *